Het is 5 augustus a.s. weer de eerste zaterdag van augustus, het vaste moment dat diverse foodtrucks zich weer presenteren aan het publiek op het terrein van Landbouwshow Opmeer. Bezoekers hebben uitgebreide keuze in wat ze willen eten die dag. Kiest u sushi, pizza of een broodje met iets lekkers? Voor de kinderen is er ook altijd iets lekkers. Kies je poffertjes of liever ijs?

Proef Opmeer is bij uitstek geschikt voor de hele familie. Niet alleen omdat het ’s middags al start, maar ook omdat er voor alle leeftijden wel iets te beleven valt. Kinderen kunnen volop spelen op het terrein terwijl de ouders onder het genot van een drankje een oogje op hen kunnen houden. Maar Proef Opmeer is vooral een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in een gezellige ongedwongen sfeer en iets lekkers kunnen eten in goed gezelschap.

De hele middag en avond wordt begeleid door muziek. Er zijn DJ’s en er zal live opgetreden worden vanaf de dubbeldekkerbus door verscheidene bands. U kunt in ieder geval genieten van de coverbands Port Decibel en Memory Lane.

Proef Opmeer wordt gehouden op 5 augustus 2023 van 15.00 uur tot 00.00 uur op evenemententerrein De Weijver in Hoogwoud.