Beste sponsors, standhouders en adverteerders Landbouwshow Opmeer 2024

Landbouwshow Opmeer het grootste agrarische evenement van Noord-Holland. Hierbij is de top van het Noord-Hollandse rund- en wolvee aanwezig. Ook staat op deze dag de Nationale Paardensport centraal, met diverse Nederlandse en provinciale kampioenschappen. Het evenement met vele shows, paardensport, keuringen van runderen, schapen, geiten, kleindieren en veel standhouders trekt jaarlijks 10.000 á 12.000 bezoekers. De Landbouwshow wordt georganiseerd op een terrein van tien hectare op recreatieterrein de Weijver in Opmeer en vindt dit jaar plaats op maandag 5 augustus.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijf bekendheid te geven via de Landbouwshow.
Wij bieden daarvoor diverse mogelijkheden:

Sponsoring
U kunt uw bedrijfsnaam door middel van sponsoring verbinden aan een rubriek in het concours hippique of aan één van de diergroepen. U adopteert hiermee een rubriek en wordt als zodanig vermeld in de catalogus en in uitingen van onze speakers.

Terreinreclame
Ook in 2024 bieden wij u de mogelijkheid om uw bedrijf bekendheid te geven via uw eigen reclameborden of vlaggen in en om onze wedstrijdringen of elders op het terrein.
Om u van gemak te dienen bieden wij sinds enkele jaren een nieuw reclamebord concept aan. Wij verzorgen de productie en het beheer van het reclamebord. Van maken tot plaatsen en opslag gedurende het jaar, het wordt voor u verzorgd.
De borden hebben een afmeting van 2400 mm x 700 mm, zijn full color geprint en gelamineerd. Wij verzorgen het plaatsen van het bord op ons evenement. Het bord blijft eigendom en tevens in het bezit van de Landbouwshow. Dit concept heeft een minimale duur van drie jaar.

Adverteren
U wordt van harte uitgenodigd om uw advertentie te plaatsen in onze programmaboekjes. In tegenstelling tot vorig jaar hebben we drie boekjes. Het concours hippique, de koeien, de schapen, geiten en Alpaca’s hebben aparte boekjes. In tegenstelling tot eerdere jaren kunt kiezen om in één van de boekjes of in alle boekjes te adverteren. De optimale gelegenheid om uw organisatie onder te aandacht te brengen.

Groot scherm aan de hoofdring.
Evenals vorig jaar is een groot led scherm van 3 x 5 meter aan de hoofdring. Het is mogelijk om uw bedrijfsloge gedurende de dag op het scherm voorbij te laten komen.

Standhouders
Als standhouder heeft u de keuze voor een plaats op het hoofdterrein, al dan niet aan het hoofdpad, of nabij de rundveekeuring welke dit jaar weer op het hoofdterrein plaatsvindt. Op het voormalige koeienterrein vindt dit jaar een grote alpaca keuring plaats! Plaatsen aan het hoofdpad en nabij de koeienkeuring bieden wij aan voor € 60,- per meter, overige plaatsen op het hoofdterrein en bij de alpaca’s zijn voor € 50,- per meter beschikbaar. Marktkramen zijn beschikbaar voor € 100,- per stuk. Bedrijven die gebruik willen maken van een stand op het terrein of in de hal adviseren wij snel te reageren. De ruimte is beperkt en het zou jammer zijn als we u moeten teleurstellen.

Relatiekaarten voor Sponsors en Standhouders
Wij maken u erop attent dat u ook tegen gereduceerd tarief relatiekaarten kunt bestellen.

VIP arrangement
De gehele dag netwerken onder het genot van een hapje en drankje in onze VIP tent aan de hoofdring. Inclusief lunch.

Digitale Facturen
Wij sturen onze facturen bij voorkeur digitaal aangezien dit efficiënt werkt en kosten bespaart. Indien u dat op prijs stelt, vragen wij u aan te geven op het formulier waar wij de digitale factuur naar toe mogen sturen.
Indien u een combinatie van bovenstaande mogelijkheden overweegt ben ik graag bereid met u mee te denken over een maatwerkoplossing om uw bedrijf zo optimaal mogelijk op ons evenement te presenteren. Wij ontmoeten u graag op maandag 5 augustus 2024 in Opmeer.

In de bijlage vindt u een aanmeldformulier. Wij vragen u uw wensen hierin aan te geven en daarbij uw contactgegevens in te vullen.

Met vriendelijke groet,

Jakko Bregman en Mark Neesen.
Sponsoring, terreinreclame en Advertenties Standhouders.

Jakko: 06-20014522 Mark: 06-83214566
E-mail: sponsors@landbouwshow-opmeer.nl