Het bestuur van Landbouwshow Opmeer heeft besloten om vol te gaan voor de 111e editie van het evenement. De huidige regelgeving en de verwachting dat Covid deze zomer verder geen roet in het eten zal gooien heeft het bestuur doen besluiten om de organisatie voor dit jaar weer op te pakken.

Dit jaar vindt het evenement plaats op maandag 1 augustus 2022. Zoals altijd de eerste maandag van augustus. Deelnemers kunnen hun dieren weer voorbereiden voor een topprestatie en sponsoren kunnen zich weer melden om er samen met het publiek weer een prachtige dag van te maken. Om die dag na 2 jaar afwezigheid extra mooi laten zijn, gaan bestuur en uiteraard de talloze vrijwilligers een flinke inspanning leveren voor het publiek. De eerste spectaculaire shows zijn inmiddels geboekt.

Alle liefhebbers van de Landbouwshow kunnen dus 1 augustus a.s. rood inkleuren in de agenda’s. Er komt weer een magnifieke dag aan, vol gezelligheid, spektakel en het beste wat agrarisch Nederland te bieden heeft voor de inwoners van West-Friesland en omstreken. Twijfel niet om te komen want is eigenlijk altijd mooi weer op de eerste maandag van augustus.