Nieuw contract voor Landbouwshow Opmeer met de Rabobank
Rabobank al sinds ‘jaar en dag’ hoofdsponsor van Landbouwshow Opmeer

Hoe je een agrarische vakdag en een uitje voor het hele gezin moeiteloos combineert, laat het bestuur van de Landbouwshow Opmeer al decennia lang zien. Bij zowel veehouders als de inwoners uit West-Friesland staat de eerste maandag van augustus rood omrand in de agenda. Daar moeten we naar toe! En zo lang als menigeen zich kan herinneren, is de Rabobank hoofdsponsor van dit fantastische evenement. En voorlopig blijft dat zo! Dinsdag 27 juni jl. tekenden directievoorzitter Ronald Bleeker van Rabobank West-Friesland en voorzitter van de Stichting Tentoonstelling Opmeer Wim Staal, een nieuwe overeenkomst voor drie jaar.

Buitengewoon trots op West-Friesland
Als het weer meewerkt wordt het maandag 7 augustus weer een ideale dag om te zien en te beleven wat het wonen en werken in West-Friesland zo buitengewoon mooi maakt. De ultieme familiedag, met niet alleen koeien, paarden en schapen, maar ook konijnen, vogels, cultuur en prachtige shows; de Landbouwshow heeft voor iedere generatie iets te bieden.

Samen met de Rabobank maakt het bestuur zich sterk voor agrarisch West-Friesland. De keuze voor het hoofdsponsorschap van de Landbouwshow Opmeer was (en is) voor de Rabobank dan ook een heel eenvoudige. Beiden delen dezelfde oorsprong en achtergrond. Als boerenleenbank begon de Rabobank meer dan 100 jaar geleden met het verstrekken van kleine leningen aan boeren. Ook anno 2017 zet de Rabobank zich in voor de agrarische sector. Het sponsoren van dit evenement is daar het bewijs van. Rabobank West-Friesland is dan ook weer drie jaar trotse hoofdsponsor van de Landbouwshow Opmeer. Daar komt nog bij dat deze dag voor veel van de inwoners en bezoekers van de regio een geweldig dagje uit is dat bovendien heel leerzaam is.

Kom kijken, ruiken en voelen op de eerste maandag van augustus in Opmeer en geniet van alle dieren, shows, de stands en alle andere activiteiten op het terrein.

Graag tot in Opmeer!