Cindy Feld komt naar Landbouwshow Opmeer

Dressuurstal Cindy Feld uit Zuidermeer komt met een interessante dressuurshow naar de Landbouwshow dit jaar. In gesprek met Cindy over haar sport raakt ze je met een bijna overdadig enthousiasme. Op de vraag wat ze nu precies gaat doen, verschijnt er een grote lach op haar gezicht. Ze wil zo min mogelijk prijsgeven, maar ze wil wel kwijt dat deze kür, met 4 paarden en ruiters, anders wordt dan gebruikelijk. Het moet vrolijk worden. Zelf noemt ze het een ‘foute kür’.

Dressuurtop niet te combineren met een gezin
In vroeger jaren draaide Cindy mee in de nationale dressuurtop. Het talent is er, maar de absolute top was toen moeilijk te combineren met haar jonge gezin. Ze rijdt inmiddels weer op subtop ZZ zwaar niveau en de ambitie voor de Nederlandse top is er nog steeds. Misschien in de toekomst?

Werk is hobby
Dressuur is helemaal haar ding. Van jongs af aan is ze al met paarden bezig. Dat kan nog steeds, want naast de boerderij van haar partner Erwin is inmiddels een echte dressuurstal met alles erop en eraan ingericht. Dit is haar broodwinning maar ook haar hobby en goed te combineren met haar gezin. Dat ze haar kunsten mag vertonen tijdens de Landbouwshow vindt ze ‘supergaaf’ en met het hele team wordt er flink geoefend wanneer het maar kan. Het lijkt dat er met dit enthousiasme weinig mis kan gaan. Nieuwsgierig geworden? Kom kijken! Dressuurstal Cindy Feld komt om 12.55 uur in de ring.