Proef Opmeer 2018

Zaterdag 4 augustus is het zo ver; dan vindt de tweede editie plaats van ‘’Proef Opmeer’’ op het Recreatieterrein de Weyver in Hoogwoud. Hèt culinaire evenement en foodfestival voor het hele gezin! Het festival is geheel gratis te betreden en wordt georganiseerd door Noord-Holland Catering in samenwerking met de Landbouwshow Opmeer.
Zoals de naam al doet vermoeden staat dit event compleet in het teken van heerlijk, gezond en verantwoord eten! Extra bijzonder dit jaar op Proef Opmeer is de iconische West-Friese Tafel; u neemt plaats onder deze gigantische tafel van ruim 45m2 en 4 meter hoog waaronder verschillende topchefs uit de regio heerlijke gerechten voor u zullen bereiden van West-Friese streekproducten.
Het festivalterrein is open van 15.00 uur tot 23.00 uur met diversen foodtrucks, marktkramen met regionale producten, dè West Friese Tafel, straattheater en live muziek van onder andere een Big-Band! De kinderen zullen zich ook op en top vermaken met diverse activiteiten zoals cupcakes versieren, springkussen en een kinderkermis met een clown Kortom; ècht een dag voor de gehele familie vol met lekker eten, vermaak & plezier!
MEER INFORMATIE VINDT U OP:
http://www.proef-opmeer.nl

Proef Opmeer
Zaterdag 4 augustus 2018 van 15:00-23:00
Recreatieterrein “De Weyver”
De Weyver 6, 1718 MS te Hoogwoud.