Proef Opmeer culinair evenement

Op evenemententerrein De Weyver in Opmeer wordt dit jaar voor het eerst het grootse culinaire evenement Proef Opmeer georganiseerd. Voorafgaand aan de Lanbouwshow die jaarlijks op de eerste maandag van augustus plaatsvindt. Een dag vol activiteiten voor jong en oud. Foodtrucks, muziek, Dinner in the sky en velerlei entertainment maken deze dag een belevenis voor jong en oud.

proef opmeer aan tafelOp Zaterdag 5 Augustus vindt deze eerste editie van Proef Opmeer plaats. Een initiatief van de Landbouwtentoonstelling Opmeer en Noord Holland Catering, om de culinaire waarde van West Friesland op een voetstuk te zetten. Passie voor de streek, en de liefde voor eerlijke producten waar jong en oud zich thuis bij voelen stonden centraal in het idee.

Zo ontstond ook de samenwerking met De Westfriese tafel. “In de Westfriese Tafel brengen sterrenkok Onno Kokmeijer van Ciel Bleu(**) uit Amsterdam en topfotograaf Duco de Vries heerlijke recepten onder de aandacht. De recepten worden samengesteld met hoofdzakelijk Westfriese streekproducten.”

Dinner in the Sky
Het letterlijke hoogtepunt dit jaar is ‘Dinner in the Sky’. Dineren op 50 meter hoogte, live gekookt voor u door een topchef! Met Dinner in the Sky tijdens Proef Opmeer verrast u uw partner, vriend, vriendin, collega, werknemers of zakenrelaties met een onvergetelijke ervaring!

We zien u op 5 augustus 2017 in Opmeer. Tot dan!