Maandag 7 augustus 2023 is het weer zover: Landbouwshow Opmeer. De organisatie is er wederom in geslaagd een divers programma samen te stellen. Zoals gebruikelijk kunt u in de hoofdring weer kijken naar diverse shows en is er over het gehele terrein van alles te zien en te beleven. Kom het meemaken en verwonder u.

Het spectaculaire gedeelte wordt dit jaar ingevuld door freestyle motorcrosser Jimmy Verburgh. Als tegenhanger komt Anouk Noordman met een prachtige dressuurshow naar Opmeer en niet te vergeten het Brabants Span. Een show die de cultuurhistorische waarde van het trekpaard benadrukt.
Gedurende de dag zijn er de gebruikelijke keuringen van melkvee, kalveren, schapen en geiten en er is volop paardensport. Er wordt gesprongen in 2 categorieën en bij de tuigpaard rubrieken zijn er maar liefst 4 kampioenschappen.

Op het terrein is er van alles te beleven met klimwanden, springkussens, pony rijden en voor de gastronoom is er een ruime keuze aan foodtrucks. Deze 112e editie van Landbouwshow Opmeer heeft weer alle ingrediënten in zich voor een heerlijke familiedag.