Wanneer alle factoren op hun plek vallen die een evenement als Landbouwshow Opmeer nodig heeft, komen er veel mensen op af. Dat bleek maandag 5 augustus tijdens editie 110, die bezocht werd door 12000 bezoekers. Een mooi programma, topkwaliteit op de keuringen, veel interessante onderwerpen op het 10 ha grote terrein en niet te vergeten de perfecte weersomstandigheden maakten deze editie een succes. Volle tribunes en het publiek, rijen dik om de ringen, maakte het voor velen een onvergetelijke dag.
Van de shows maakten de mensen van het ‘Horseboarden’ veel indruk, door op kleine boards met bijna 50 kilometer per uur achter galopperende paarden mee te rijden. Met de nodige kreten liet het publiek merken hier van te genieten. Toch oogstten alle shows de nodige waardering van het publiek. Er was iedereen ook wel iets leuks te zien.
Op het terrein stond het rondom de reptielen show ook rijen dik. De grote slangen en alligators maakten indruk op het publiek, ondersteund door een goed verhaal. Veel standhouders hadden een mooie dag met alle belangstelling, die hier en daar wel eens overweldigend was. De organisatie heeft ongelooflijk veel mooie complimenten gekregen en dat stimuleert natuurlijk om er volgend jaar weer zo’n feest van te maken. Bestuur, vrijwilligers en sponsors zien u volgend jaar graag weer terug.

Foto: Herman Siepe