Opmeer, 31 mei 2017

Beste sponsors, standhouders en adverteerders Landbouwshow Opmeer 2016

Geachte mijnheer, mevrouw,

Het seizoen loopt alweer aardig richting de eerste maandag van augustus. Zoals u weet is Landbouwshow Opmeer het grootste agrarische evenement van Noord-Holland.
Hierbij is de top van het Noord-Hollandse rund- en wolvee aanwezig. Ook staat op deze dag de Nationale Paardensport centraal, met diverse Nederlandse en provinciale kampioenschappen.
Het evenement met vele shows, paardensport, keuringen van runderen, schapen, geiten, kleindieren en veel standhouders trekt jaarlijks 10.000 á 12.000 bezoekers.
De Landbouwshow wordt georganiseerd op een terrein van tien hectare op recreatieterrein de Weijver en vindt dit jaar plaats op maandag 7 augustus.
Ook dit jaar bieden wij u de mogelijkheid om uw bedrijf bekendheid te geven via de Landbouwshow. Wij bieden daarvoor diverse mogelijkheden:

Sponsoring
U kunt uw bedrijfsnaam door middel van sponsoring verbinden aan een rubriek in het concours hippique of aan één van de diergroepen.
U adopteert hiermee een rubriek en wordt als zodanig vermeld in de catalogus en in uitingen van onze speakers.
Grotere sponsoren ontvangen een uitnodiging voor onze grote VIP-lounge aan de hoofdring. Dé plek waar overheid en bedrijfsleven elkaar ontmoet onder het genot van een hapje en een drankje.

Terreinreclame
Ook in 2017 bieden wij u de mogelijkheid om uw bedrijf bekendheid te geven via uw eigen reclameborden of vlaggen in en om onze beide wedstrijdringen of elders op het terrein.
Om u van gemak te dienen bieden wij sinds enkele jaren een nieuw reclamebord concept aan.
Wij verzorgen de productie en het beheer van het reclamebord. Van maken tot plaatsen en opslag gedurende het jaar, het wordt voor u verzorgd.
De borden hebben een afmeting van 2400 mm x 700 mm, zijn full color geprint en gelamineerd.
Wij verzorgen het plaatsen van het bord op ons evenement. Het bord blijft eigendom en tevens in het bezit van de Landbouwshow. Dit concept heeft een minimale duur van drie jaar.

Adverteren
U wordt van harte uitgenodigd om uw advertentie te plaatsen in onze vernieuwde programmakrant op tabloidformaat.
Het is ons gelukt om één programmakrant te ontwikkelen voor het gehele evenement. In deze programmakrant staan naast alle algemene gegevens ook de sponsors, adverteerders en standhouders vermeld. De optimale gelegenheid om uw organisatie onder te aandacht te brengen.

Groot scherm aan de hoofdring
Nieuw dit jaar is een groot LED scherm van 3 x 5 meter aan de hoofdring. Het is mogelijk om uw bedrijfslogo gedurende de dag op het scherm voorbij te laten komen.

Standhouders
Als standhouder heeft u de keuze voor een plaats op het hoofdterrein, al dan niet aan het hoofdpad, of op het koeienterrein.
Plaatsen aan het hoofdpad en op het koeienterrein bieden wij aan voor € 50 per meter, overige plaatsen op het hoofdterrein zijn voor € 40 per meter beschikbaar.
Bedrijven die gebruik willen maken van een stand op het terrein of in de hal adviseren wij snel te reageren. De ruimte is beperkt en het zou jammer zijn als we u moeten teleurstellen.

Relatiekaarten voor sponsors en standhouders
Wij maken u er op attent dat u ook tegen gereduceerd tarief relatiekaarten kunt bestellen.

Wij zien met belangstelling uw reactie op ons antwoordformulier tegemoet!
Klik hier om het antwoordformulier in te vullen.
Indien u een combinatie van bovenstaande mogelijkheden overweegt zijn wij graag bereid met u mee te denken over een maatwerkoplossing om uw bedrijf zo optimaal mogelijk op ons evenement te presenteren. Wij ontmoeten u graag op maandag 7 augustus 2017 in Opmeer.

Met vriendelijke groet,

Jakko Bregman en Mark Neesen.
Sponsoring, terreinreclame en Advertenties Standhouders.

Jakko: 06-20014522 Mark: 06-83214566
E-mail: sponsors@landbouwshow-opmeer.nl